2023. 06. 11. – 2023. 06. 18.
Jelentkezési határidő: 2023.05.17.

A Hercegszántói Horvát Iskola a 2023-as évben ismételten megszervezi Anyanyelvi Táborát Horvátországban (Vlasici - Pag sziget). Várjuk az Általános Iskola 5-8. osztályos diákjainak jelentkezését, melyet csak iskolájukon keresztül, az iskola által lepecsételt és aláírt jelentkezési lapon fogadunk el. A tanulók tanáraikon keresztül jelentkezhetnek.

A jelentkezéseket scennelve az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. – email címre illetve postán a Hercegszántói Horvát Iskola címére, 6525 Hercegszántó, Deák Ferenc u. 17. kérjük megküldeni.

A kísérő tanárok nyelvi, kreatív, zenei, tánc és sport foglalkozásokat tartanak a tábor programjának megfelelően. A táborvezető Blázsevné Dervár Veronika, tanár programja szerint valósul meg.

A jelentkezés szabályzata:

  1. A tanulónak az iskolai horvát nyelvoktatásban részt kell vennie.
  2. A tanuló képes horvát nyelven kommunikálni.
  3. Az iskolának kell kitöltenie a jelentkezési lapot.
  4. Amennyiben olyan tanuló jelentkezik aki a fenti követelményeknek nem tesz eleget, az iskolát a következő évben a jelentkezéseknél kizárjuk.

A tábor programjáról, indulásról (buszok indulása, megállóhelyek, valamint a foglalkozáshoz szükséges eszközökről) a tábori jelentkezést követően értesítjük.

Hercegszántó, 2023. 04.17.

Kovácsné Zsuzsity Mária
intézményvezető

Táborkiírás

Résztvevők névsora 

Szakmai beszámoló

Hrvatski glasnik